6 Kasım 2011

Bayram Tatlıları


Çikolatalı Baklava, Mısır Unlu Baklava, Kocakarı Gerdanı, Kızartma Güllaç, Külhan Tatlısı, Muhallebili Tel Kadayıf, Şehriyeli Muhallebi, Yemişli Ekmek Tatlısı,Çikolata Soslu Irmik Tatlısı, Bademli Revani, Dolama, Zerde, Halka Tatlısı,Peynir Tatlisı, Haşhaşlı Revani, Irmik Lokması, Parmak Tatlısiı, Lorlu Baklava, Şerbetli Pofuduk, Hintpare, Cariye Tatlısı,  Şambaba, Lor Tatlısı, Kestaneli Baklava, Gelin Tatlısı, Bal Parmak Tatlısı, Antep Baklavası, Şekerpare , Revani, Samsa Tatlısı, Kadayıflı Tavuk Göğsü, Gül Tatlısı, Kuş Yuvası, Cevizli Kadayıf Sarma, Gebole Tatlısı, Fıstıklı Dürüm, Ev Baklavası, Tulumba Tatlısı, Künefe , Dilber Dudağı, Incir Uyutması,Küncülü Akıt, Kayısı Tatlısı,Katmer Tatlısı, Sakızlı Kabak, Güllaç Dolması, Fıstıklı Kadayıf, Kalbura,Fıstıklı Katmer,  Bastı,Şambalı,Hamur Tatlısı,  Lokma, Yoğurt Tatlısı, Ekmek Kadayıfı, KemalPaşa Tatlısı, Muhallebili Kadayıf, Hanım Göbeği, Vezir Parmağı, Bülbül Konağı, Bohça Baklavası, Sarı Burma, Badem Tatlısı, Saray Sarma, Yassı Kadayıf, Şöbiyet, Cevizli Sarma, Sütlü Nuriye, Çikolatalı Incir Tatlısı,Sini Tatlısı, Sultan Tulumba, Kazandibi, Hanım Göbeği, Fırın Sütlaç, Profiterol, Burma Kadayıf, Türk Lokumu, Fıstıklı Kuru Baklava, Demir Tatlısı, Mukallele Senbuse, Ayva tatlısı, Irmik Helvası, Yalancı Tavuk Göğsü, Damla Sakızlı Muhallebi, Afyon Kaymağı, Yufkalı Kadayıf, Dondurmalı Lokma Tatlısı, Katmer,Pestil Tatlısı, Vişneli Ekmek Tatlısı, Krem Karamel, Keşkül, Irmik Helvası, Dil Peynirli Helva,Fındıklı Yufka Tatlısı Supangle, Güllaç Dolması, Zerde, Aşure, Kıvratma, Krem Şokola, Puding, Çilek Soslu Etimek Tatlısı, Tiramisu, Damla Sakızlı Sütlaç, Keşkül,Paşa Sarması, Irmik Tatlısı, Höşmerim, Mısır Unu Helvası, Ballı Güllaç, Çikolatalı Muhallebi,Krem Brüle, Cevizli Baklava……..



Popüler Tarifler