Fıstıklı Çikolatalı Hurma
Pralinler
Malzemeler:
- 20 - 25 adet hurma
- 1 - 1,5 çay bardağı kırılmış /çekilmiş Antep fıstığı
- 150 gr. bitter / sütlü çikolata
Hazırlanışı:
Hurmaların tek yüzeyini boyuna kesin ve çekirdeklerini
çıkarın.
İsteğe
bağlı olarak hurmalar ılık şerbette önceden yumuşatılabilir.
Hurmaların
içini kırılmış / çekilmiş Antep fıstığı
ile doldurup kapatın.
Bitter
veya sütlü çikolatayı benmari usulü eritip Fıstıklı Hurmaları çikolata ile
kaplayın.
Çikolatalı
Hurma Pralinleri tekrar Antep Fıstığı ile süsleyin.
Afiyet
olsun, kolay gelsin!
PastalarTatlilar.com